Implant Capil·lar FUE

Implant Capil·lar FUE

La tècnica FUE

implante-capilar-FUEEl seu nom prové de les sigles en anglès de Follicular Unit Extraction.
És la tècnica de l’extracció unitària i aleatòria d’unitats fol·liculars per a la seva posterior implantació a la zona despoblada.
La característica més notable de la tècnica d’implant capil · lar FUE és que no deixa cicatrius.
No s’utilitza bisturí ni sutura el que fa que la recuperació sigui ràpida i sense complicacions.

Les unitats fol·liculars poden variar de 1,2,3 o 4 pèls i són implantades íntegrament.
La tècnica del FUE té un postoperatori ràpid i indolor.
Un altre avantatge és la utilització per extreure els fol.licles de zones més àmplies que la del FUSS, podent extreure unitats fol·liculars del clatell i de la part dels costats del cap i des d’on sigui necessari.

 

Es veuran naturals els resultats?

La tècnica FUE està especialment indicada per a persones que presentin una alopecia moderada ja que la zona donant pot veure’s una mica despoblada si no està molt atapeïda.
Es recomana per a zones petites que no necessiten de molts injerts, però hem fet mega sessions de dos o tres dies seguits per a pacients que necessiten poblar grans zones i que únicament desitgen la tècnica del FUE.
És ideal per a persones que portin el pèl rapat o molt curt.

Hi haurà cicatrius visibles?

No. La tècnica FUE extreu unitats fol·liculars individuals, no hi haurà sutura, per tant no existirà cicatriu a la zona donant.

És dolorosa la intervenció?

En absolut. Tant la intervenció en si, com el postoperatori són indolores i sense complicacions.
S’utilitza anestèsia local i el pacient romandrà còmodament assegut, llegint, mirant la TV o escoltant música mentre es realitza la intervenció.

Quant dura la intervenció?

La durada de la intervenció variarà segons la quantitat d’unitats fol·liculars que es necessitin trasplantar, sent el més comú de 7 a 10 hores.

 

[message_box type=”info/warning” align=”left”  close=”no” color=”#COLOR_CODE” background=”#COLOR_CODE” border_color=”#COLOR_CODE” box_shadow_color=”#COLOR_CODE” title=”Punts a tenir en compte amb la tècnica FUE”] [list type=”decimal”] [list_item]No deixa cicatrius de cap tipus. Si bé la tècnica FUSS tampoc presenta cicatrius visibles, amb la tècnica FUE, aquesta senzillament no existeix.[/list_item] [list_item]Es recomana per a persones que presentin una alopècia moderada o en una part petita del seu cuir cabellut. també s’han realitzat mega sessions per a persones amb alopècies més grans.[/list_item] [list_item]El cost d’aquesta intervenció és més gran que la del FUSS, ja que requereix de més hores i més recursos. [/list_item] [/list] [/message_box]