Finasteride

Finasteride

Finasteride. Capilar CentreFinasteride per la caiguda del cabell

El Finasteride és un fàrmac androgenètic. Un dels fàrmacs indicats per frenar la caiguda del cabell que ha demostrat resultats positius en gairebé tots els casos.
El pacient que pren regularment aquest medicament veurà com la fortalesa i el vigor del seu pèl augmenta gradualment.

Com funciona el Finasteride

La testosterona és una hormona esteroide que està present en major grau (10 vegades més) en l’home que en la dona.
La testosterona juga un paper molt important en el desenvolupament dels fol.licles pilosos, fent que en persones amb predisposició alopècica es debilitin gradualment fins que desapareixen.
El Finasteride inhibeix la transformació de la testosterona en dihidrotestosterona que és l’enzim responsable de la creació del pèl.
Gràcies als molt bons resultats, el tractament amb Finasteride és recomanat pels nostres especialistes com a coadjuvant per als tractaments tant quirúrgics com no-quirúrgics per combatre l’alopècia.

¿Durada del tractament?

El temps que transcorrerà abans de notar els primers resultats pot ser molt variable d’una persona a una altra, oscil · lant entre 2 i 8 mesos.
El tractament pot potenciar-se si alhora s’utilitza Minoxidil , aconseguint així resultats més ràpids i profunds.

Per a qui està indicat Finasteride?

Finasteride està indicat en alopècies de moderades a mitges. En alopècies molt avançades el tractament amb Finasteride per si sol no donarà els resultats desitjats.

Zones

La zona que es veurà més afavorida pel tractament mitjançant Finasteride és la zona de la coroneta.
També es veuran resultats en altres zones encara que amb menys eficàcia i rapidesa.

¿Efectes

Es parla que el Finasteride pot presentar com a efecte advers la disminució de la líbid d’alguns pacients. Però aquests efectes són extremadament infreqüents i en tot cas, desapareixeràn en deixar de prendre el medicament.
Les dones han de tenir especial cura amb el Finasteride, no podent prendre’n en cas d’embaràs, ja que pot portar complicacions al normal desenvolupament del fetus.

[list type=”decimal”] [list_item]És molt important que es prengui Finasteride sempre sota la prescripció i supervisió d’un metge especialista.[/list_item] [list_item]És important avaluar els resultats i els possibles efectes adversos en cas que n’hi hagués.[/list_item] [list_item]Finasteride només es ven en farmàcies.[/list_item] [/list]