Nosaltres

Nosaltres

Capilar Centres és un a clínica de Tractaments capil · lars que ve a omplir un buit existent fins ara en les clíniques d’estètica capil · lar.
Al contrari que altres centres capil lars molt famosos, Capilar Centre únicament adoptarà com a propis tractaments amb una efectivitat provada i que està tingui un grán percentatge d’èxit entre la població.
Sense descuidar el tracte humà i proper, Capilar Centre aposta per l’excel • lència en els tractaments i el prestigi i l’experiència dels professionals que els duen a terme.

Al principi Capilar Centre el conformaven els especialistes en tractaments capil · lars de Clínica Riba i aquesta brindava els serveis de cirurgia i medicina capil · lar, sota el seu nom.
A la vista de l’èxit en els resultats i el reconeixement dels nostres pacients, Capilar Centre ha començat la seva marxa en paral · lel.

Volem i podem ser la clínica Capilar de referència a Catalunya, per això ens hem fixat uns valors que ens ajudaran a aconseguir-ho:

 • Transparència:
  Sempre es donaran les expectatives reals que cada pacient pot tenir amb els resultats. Si el resultat no es pot garantir, es recomanarà al pacient que no es realitzi el tractament.
 • Resultats òptims:
  Sempre advocarem perquè el resultat final sigui satisfactori per al pacient i per al nostre Centre, això s’aconsegueix d’una única manera, Resultat òptim i natural.
 • Servei post tractament:
  Tots els pacients comptaran des del dia del seu tractament o intervenció, el suport tècnic i humà que necessiti i quan ho necessiti.
 • Finançament a la mida del pacient:
  Comptem amb una àmplia gamma de modalitats de pagament perquè cada pacient pagui com vulgui i com pugui el seu tractament.
 • Visites Gratuïtes:
  Els pacients podran venir a visitar i no pagaran res si no es realitzen cap tractament.

Vine a visitar-nos i comprova perquè diem que serem la clínica d’estètica capil · lar de Catalunya.