Implant Capilar FUSS

Implant Capil·lar FUSS

fussLa tècnica més recomenada pels metges de medicina capil·lar.
La tècnica d’implant capil · lar FUSS, també comunment anomenada “de la tira” és un procediment mitjançant el qual les unitats foliculars s’obtenen d’una tira prima que s’extreu de la zona donant del pacient.

Al laboratori s’obtenen les unitats foliculars independents i es col · loquen a la zona donant segons la inclinació i profunditat idònia. La zona donant no presentarà despoblació.

Mitjançant la tècnica de sutura tricofítica s’aconsegueix que la cicatriu sigui invisible, quedant oculta sota els cabells. És possible repetir aquesta tècnica si el grau de despoblament de la zona afectada així ho requereix.

Per a qui està indicada?

Llevat de casos particulars on l’èxit de la intervenció no podrà assegurar-se, gairebé totes les persones som aptes per a una intervenció d’implant capil · lar mitjançant la tècnica FUSS. Tots presentem una zona del nostre cuir cabellut on el pèl és perenne (al clatell i als costats).
El doctor especialista et dirà les expectatives que pots tenir amb la teva intervenció, així com també podrà aconsellar-te el no sotmetre’t a ella.

Major supervivència dels injerts?

El grau d’èxit d’aquesta intervenció dependrà de la salut dels fol.licles una vegada obtinguts. Per això resulta tan important la bona praxis del nostre equip tècnic especialitzat.
Amb la tècnica del FUSS, els fol.licles són obtinguts de la tira de cuir cabellut extreta, per tant s’aconsegueixen molts més fol.licles intactes, el que asegura la seva supervivència i posterior creixement òptim en la zona implantada.

Durant la intervenció

Durant la intervenció el pacient no sent dolor, i es manté relaxat en un seient còmode . Pot llegir llibres, mirar la TV o fins i tot quedar-se adormit durant la intervenció.

Quant dura la intervenció?

La durada de la intervenció variarà segons la quantitat d’unitats foliculars que es necessitin trasplantar, però difícilment sigui menys de 5 hores.

 

[message_box type=”info/warning” align=”left”  close=”no” color=”#COLOR_CODE” background=”#COLOR_CODE” border_color=”#COLOR_CODE” box_shadow_color=”#COLOR_CODE” title=”Punts a tenir en compte amb la tècnica FUSS”] [list type=”decimal”] [list_item]Un percentatge d’èxit en el 98% dels casos registrats.[/list_item] [list_item]Es poden repetir les sessions si es necessita més densitat de pèl a la zona despoblada. La quantitat de repeticions dependrà de la mida i densitat de la zona donant.[/list_item] [list_item]És una intervenció indolora, tant el tractament en si com el seu postoperatori. [/list_item] [list_item]La tècnica FUSS és la número 1 ara per ara en implants capil · lars.[/list_item] [/list] [/message_box]