Implant Capil·lar

Implant Capil·lar

L’únic tractament capil · lar efectiu per recuperar el pèl perdut.

L’implant capilar consisteix en la transferència de pèl d’una zona del cuir cabellut i la seva posterior implantació en una zona despoblada.
Els fol·licles es prenen de la part del cuir cabellut on el pèl és perenne (no caurà mai) i s’implanta a la zona amb alopècia.implante capilar
Es trasplanten unitats foliculars , per aconseguir un resultat natural, funcional i a la mida de cada necessitat / problema.

Si bé, hi ha tècniques que són capaços d’enfortir el cabell debilitat i alentir el procés de caiguda, no hi ha una altra tècnica capaç de fer créixer el cabell on s’ha perdut definitivament i repoblar completament una zona.
Els resultats de l’implant capil · lar són naturals (ja que és el mateix pèl del pacient qual s’implanta) i el pèl trasplantat no caurà, ni s’haurà de tractar de manera especial.

Tècniques d’implant capil · lar

L’implant capil · lar és l’únic procediment que aconsegueix tornar el pèl a on s’havia perdut i les tècniques que han presentat millors en tots els nivells són la del FUE i FUSS.
Els especialistes de CAPIL·LAR CENTRE recomanen aquestes dues tècniques depenent el cas particular del pacient, sent una més recomanable que l’altra per factors com: La salut del pèl en general, els hàbits del pacient, el tipus d’alopècia, etc
Tant amb la tècnica FUSS (per les seves sigles en anglès, Follicular Unit Strip Surgery, cirurgia de tira d’unitats foliculars) com amb la de FUE (per les seves sigles en anglès, Follicular Unit Extraction, cirurgia d’extracció d’unitats foliculars) a CAPILAR CENTRE aconseguim repoblar la zona afectada aconseguint un èxit d’entre 96% -98% de supervivència dels empelts.
Una xifra realment reeixida a l’hora de valorar els resultats obtinguts i molt més si les comparem amb altres tècniques encara actuals com el Micropunch .
Els resultats de l’implant capil · lar són naturals i els pacients poden fer vida normal el mateix dia de la intervenció (amb les cures mínims que li aconsellarà el cirurgià).
La intervenció i el postoperatori no són dolorosos en absolut.
El pacient es distraurà llegint mentre es realitza la intervenció.

Abans del implant capil · lar

En CAPIL·LAR CENTRE, després de l’estudi previ del cabell i cabellera del pacient, els doctors solen recomanar tractaments previs.
Són tractaments que estan dirigits a l’enfortiment del cabell.
S’ha comprovat que l’ús d’aquests tractaments coadjuvants augmenta de manera significativa el percentatge d’èxit dels injerts (actualment entre el 96% -98%).
Aquests tractaments estan inscrits dins del tractament i no haurà de pagar més per ells.

En CAPIL·LAR CENTRE, les tècniques d’implant capil · lar són a càrrec del Dr Rodrigo Velasco i del Dr Salvador Riba i els seus equips, especialistes en Microtrasplante capil·lar.

[message_box type=”info/warning” align=”left”  close=”no” color=”#015d8e” background=”#e8f2f7″ border_color=”#COLOR_CODE” box_shadow_color=”#COLOR_CODE” title=”Punts a tenir en compte l’implant capil·lar en CAPILAR CENTRE”] [list type=”decimal”] [list_item]L’implant capil · lar és una de les intervencions amb més èxit dins la medicina estètica.[/list_item] [list_item]El tratamiento consigue resultados rápidos y 100% naturales.[/list_item] [list_item]No es veuran cicatrius després del tractament.[/list_item] [list_item]Si bé les causes poden ser diferents, l’implant capil · lar és un tractament unisex.[/list_item] [list_item]Totes les visites són i seran gratuïtes.[/list_item] [list_item]El cost de l’implant capil · lar en CAPIL·LAR CENTRE et costarà un 40% menys que la clínica més publicitada a implant capil · lar[/list_item] [/list] [/message_box]

Dubtes freqüents:

Es veuran naturals els resultats?

Sí. Els resultats seran totalment naturals no notant-se en absolut la intervenció. En ser el cabell propi del pacient i estar col · locat de la mateixa manera que el seu pèl original no hi haurà diferències amb la seva antiga cabellera.

Es poden obtenir empelts d'una altra zona a part de la zona posterior del cap?

Sí. La zona ideal és la part posterior del cap, però si aquesta és molt pobre, es poden obtenir les unitats foliculars d’altres zones del cap i si això tampoc fos suficient, també es poden obtenir d’altres zones corporals (per exemple , pit, aixelles, pubis).

¿Quants empelts necessito?

El nombre d’empelts dependrà del problema particular del pacient, del seu tipus de pèl (el color o si és arrissat o llis), del grau d’alopècia i de l’extensió de les zones a repoblar, i de la densitat de la seva zona donant.
Amb la tècnica FUSS es poden trasplantar des 1800-2500 empelts (de 4500 6.250pelos aprox.) en una sola sessió.
Amb la tècnica del FUE la quantitat estarà entre 800 a 1.000 empelts (2.000 a 2.500 pèls aprox.) en una sola sessió.
No obstant això, es poden realitzar “macro-sessions” de dos o tres dies seguits, per arribar fins als 3.000 (7.500 pèls aprox.) Empelts amb la tècnica FUE

Després de l'implant capilar he de seguir algun tractament?

El pèl trasplantat no caurà mai, però pot donar-se el cas que l’alopècia continuï en els pèls no trasplantats. Els implants es reparteixen també en les zones que tenen pèl, de manera que no quedin calbes quan això passi. Hi ha dos tractaments mèdics, l’ús és recomanable per mantenir i recuperar el pèl en aquestes zones que progressivament aniran despoblant. Minoxidil i Finasteride .
Aquests medicaments no són costosos i s’adquireixen només en farmàcies.

Podré tallar el cabell trasplantat com vulgui?

En l’implant capilar en CAPIL·LAR centri utilitza la tècnica de sutura Tricofítica, l’objectiu és que el pèl creixi sobre la mateixa cicatriu, la línia cicatricial quedarà molt camuflada.
A més, després de la intervenció podràs tallar, tenyir, allisar, etc
És el teu propi cabell, no hauràs de preocupar-te per res un cop passat el temps de recuperació.

Tens alguna altra pregunta sobre l’implant capil · lar?

Respondrem a totes les teves preguntes en qualsevol de les nostres vies de comunicació, no et quedis amb cap.